Barion Pixel

Kosárban található termékek (0)

Kosár

MINDENAMIVAN.HU

www.mindenamivan.hu weboldalt Rácz Adrienn E.V. (6521 Vaskút, Táncsics Mihály utca 22.) üzemelteti.

A honlapon megjelenített árakat, információkat, képeket vagy más írott anyagokat Rácz Adrienn E.V. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Rácz Adrienn E.V. nem vállalja a felelősséget a weboldalon történt elírásokért, sem pedig a weboldal tartalmának jogosulatlan, Rácz Adrienn E.V.-n kívül álló okból történő megváltoztatásáért. A weboldalon található információk, beleértve az információként megadott árakat előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát Rácz Adrienn E.V. fenntartja. Rácz Adrienn E.V. nem garantálja azt, illetve nem nyújt biztosítékot arra, bár törekszik rá, hogy a weboldalon elérhető információk naprakészek legyenek. Nem garantálja továbbá azt sem, hogy az itt nyújtott információk és adatok határozott és teljes leírását képezzék Rácz Adrienn E.V. akár teljes, akár részbeni szolgáltatásának, tevékenységének, illetve a kínált termékeknek.

A honlap tartalma (szövegek, képek, animációk, videók) – amennyiben más forrás nem kerül feltüntetésre – Rácz Adrienn E.V. tulajdonát képezik, valamint a szerzői jog védelme alatt állnak. A weboldal bármely tartalmi eleme a tulajdonos hozzájárulása nélkül nem felhasználható!

A rendelés menetéről, fizetésről, garanciáról az Általános Szerződési Feltételekben, e-mailben, illetve telefonos elérhetőségeink valamelyikén tájékozódhat. 

www.mindenamivan.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli, valamint gondoskodik azok biztonságáról, erről bővebben az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezik. 

Amennyiben kérdése van a weboldallal kapcsolatban keressen meg minket az info@mindenamivan.hu email címen keresztül. 

X