Sony PlayStation 4 Slim Ezüst 500GB konzol csomag kiegészítőivel és játékkal ( PS4 ) (használt, 1 hónap garanciával!)

64990 Ft

Használt termék.
Garancia: 1 hónap

1 készleten

Cikkszám: 03274524455726138 Kategóriák: ,

Leírás

Nagy teljesítmény, kedvező áron. A 30%-kal kisebb PlayStation 4 Slim gépek mindent tudnak amit idősebb testvérük, ám még gyorsabb Wi-Fi kapcsolattal, tovább finomított DUALSHOCK 4 kontrollerrel, illetve HDR-támogatással lettek felszerelve, így a jelenlegi konzolgeneráció legnépszerűbb gépe most még kívánatosabb, mint valaha!

A PlayStation 4 Slim a dinamikus játékélmény, a lehengerlő látványvilág és sebesség, az intelligens személyre szabhatóság, valamint a számtalan integrált közösségi funkció együttesével hozza el a következő generációt. Hogy semmi ne akadályozza a játékélményt, a digitális formában megjelenő címek, illetve demó verziók már a letöltés ideje alatt játszhatóak lesznek a Gaikai technológiának hála!

A PlayStation 4 Slim mindig a játékosra fókuszál, ezért a Sony játékfejlesztőket vont be a tervezés folyamatába a világ minden tájáról, azzal az céllal, hogy a világ legjobb játékkonzolját alkothassák meg. Az együttműködés gyümölcseként létrejött platform lehetővé teszi, hogy szabadjára engedhessék kreativitásukat, és példa nélküli élményeket alkothassanak meg, eddig elérhetetlen technikai megvalósításban! A kirívóan erős, 8 magos x86-64 architektúra és 8GB ultragyors GDDR5 memória biztosítja az elképesztő teljesítményt, egyúttal az egyszerű programozhatóságot.

A világ talán legismertebb kontrollere új funkciókkal felvértezve tér vissza! A még érzékenyebb, hattengelyű mozgásérzékelő rendszer mellett egy érintőpad is helyet kapott a DualShock 4-en, ami teljesen új szintre emeli a felhasználó és a videojátékok közötti interakciót, a Share (Megosztás) gombnak köszönhetően pedig feltöltheted legjobb pillanataidat!

A modellfrissítésen átesett Sony PlayStation 4 Slim 30%-kal kisebb mérettel büszkélkedhet, energiatakarékosabb, valamint a fényes, sérülékeny borítást matt felületek váltották fel, amely jóval elegánsabb és ellenállóbb a karcokkal szemben.

Csomag tartalma:

  • Sony PlayStation Slim 4 500GB konzol Ezüst színben
  • Sony DUALSHOCK 4 Ezüst színben CUH-ZCT2E + töltőkábel
  • HDMI kábel 
  • AC hálozati kábel 
  • Játék:
    FIFA 16

A konzol jó állapotú, tökéletesen működik. A kontrolleren kis sérülés található egy földre ejtés miatt, de ez nem befolyásolja a működését, tökéletesen működik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sony PlayStation 4 Slim Ezüst 500GB konzol csomag kiegészítőivel és játékkal ( PS4 ) (használt, 1 hónap garanciával!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük