Disney Infinity 2.0 – Iron Fist játékfigura (használt)

1490 Ft

Állapot: Használt – ellenőrzött kíváló minőség!
Garancia: 1 hónap

Elfogyott

Cikkszám: INF-1000113 Kategóriák: ,

Leírás

Iron Fist a Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes egyik karaktere, Marvel’s The Avengers Play Set tagja.

A Disney Infinity videojáték egyik legnagyobb előnye, hogy platformfüggetlen. A mentés a figurákban tárolódik, így nem kell új konzolra beruházni csak azért, hogy barátaiddal együtt játszhass: elég csak az adott figurát átvinni és már indulhat is a játék! A Disney Infinityben így összefonódik a figuragyűjtögetés a videojátékok felemelő érzésével. A játékhoz bármikor új figurát vásárolhatsz, hogy aztán elmerülhess az új kalandokban kedvenc mesehősöddel! Ha a Disney Infinity sorozatból választasz figurát, akkor azok nem maradnak meg csupán szobrokként a polcon: Mickey, Olaf, Spot, Mulan és még sok más figura várja, hogy életre keltsd őket a képernyőn!

A játékszettekben (Play Set) a kiválasztott karakter saját világát ismerheted meg. Ehhez a beolvasóplatformra kell helyezned egy figurát és a vele kompatibilis, áttetsző Play Set szobrot (világkockát).

Érdemes azt is tudni, hogy a játékszettekbe nem minden karakternek van bejárása. Ez persze még nem jelenti azt, hogy ne tudnál egy barátoddal együtt játszani a Play Set módban: ebben az esetben csak arra van szükség, hogy olyan karaktert válasszatok, amelyeknek ugyanabba a játékszetthez van hozzáférése. Amennyiben pedig egyedül játszol, de két figurád is van ugyanabból az univerzumból, akkor a játék alatt egy gombnyomással válthatsz a karakterek között.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Disney Infinity 2.0 – Iron Fist játékfigura (használt)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük